Årets julklapp 2014?

Personlig inredning till varje rum

En färdigbroderad vägghängd bonad blir en perfekt julklapp till de i din vänskapskrets som är intresserade av modern inredning som samtidigt känns unik och fräsch. Eftersom den går att anpassa till mottagaren så passar den för vänner eller släktingar i alla åldrar, såväl till barn som pensionär.

Mormor och farmor

Har du svårt att hitta något till mormor eller farmor som redan verkar ha allt så kan en personlig och genomtänkt julgåva i form av en bonad vara lösningen. Självklart uppskattar också en farfar eller morfar eller annan släkting i de äldre åldrarna en personlig gåva, med ett tänkvärt, personligt eller kanske bara hysteriskt roligt citat som får dem att påminnas om dig varje dag!

Barnrummet

Vilket barn skulle inte bli förtjust över sitt eget namn på dörren till sitt rum, kanske tillsammans med en läskig spindel eller en gladlynt pingvin. De stora barnen tycker det är roligt att brodera sitt mönster själv.

Färdigt eller brodera själv - det väljer du

Om mottagaren njuter av avkopplingen kring att brodera så kan ett broderikit vara lämpligt. Om du tror att mottagaren uppskattar en julgåva som kan flyttas raka vägen från ditt paket till en vägg i köket, sovrummet, vardagsrummet, ladugården, källaren - eller varför inte toaletten - så är en färdigbroderad bonad kanske rätt klapp till din kära.

 

Designa själv

Det går snabbt och enkelt att själv skapa sin egen bonad.

Våra designers har skapat en mängd vackra mönster i olika stil som du kan välja mellan. Till det kan du ange en passande personlig text - eller ta inspiration från vår stora citatbank med både svenska och engelska ordstäv.

Designa din egen bonad
 

Bonader med förvalda mönster och texter

Du kan också köpa en av följande färdigbroderade bonader. Dessa är några av våra mest omtyckta mönster och texter i kombination.