Färdiga broderikit

För dig som inte har tid eller lust att designa ditt eget broderimönster, kan vi här erbjuda ett stort antal färdigdesignade bonader och andra kit!


Broderikit - när du bara vill brodera

Ibland finns det dagar när det riktigt kliar i händerna efter att skapa men kanske är inte inspirationen där. Till såna dagar erbjuder vi våra färdigdesignade broderikit. Kitten innehåller allt du behöver för att börja brodera direkt. Nål, tyg, garn och mönster skickas hem till dig, sen är det bara att sätta igång. Är du instället intresserad av att designa själv, kolla in våra broderimönster.

Vi erbjuder både unika broderikit som inte går att skapa via vår editor och noggrant utvalda text- och ramkombinationer vi tycker lite extra mycket om. Vissa av våra broderikit är dessutom en del av samarbeten där all vinst går till välgörenhet. Projekt vi kontinuerligt försöker skapa fler av.

Känner du dig osäker på hur du broderar på bästa sätt? Oroa dig inte, vi skickar alltid med en liten broderiguide i din leverans. Läs den då eller förbered dig redan nu genom att läsa vår broderiguide här.

Vi hoppas att du kommer gilla vårt utbud av broderikit!