Presenttips till Alla Hjärtans Dag

Den 14 februari är det ge kärleken lite extra rum! Alla hjärtans dag är det perfekta tillfället att visa din kompis, kollega, partner eller förälder att du tänker lite extra på hen titt som tätt. Här har vi listat några av våra bästa tips på bra presenter som kan ge vem som helst lite rosigare kinder på Alla hjärtans dag. 


1. Det allra mest personliga pysslet du kan ge - ett egendesignat kit

Har du och din vän, partner, familj ett eget internskämt? Ett livsmotto eller favvo-sång? Sätt det på en tavla! Designa själv i Designeditorn - personligare än så kan det ju knappast bli!

Pris från: 120 kr

Köp här
Starter-kit including  aida pillow case, floss, needle, notions and gift card

7. Kuddfodrals-kit

En av de bästa presenterna man kan ge till en människa är väl ändå vila? Just därför är kanske vårt kuddfodralskit också vårt allra bästa tips för Alla hjärtans dag! Ge bort som det är och låt din presentmottagare brodera själv, eller använd det medföljande presentkortet och beställ och brodera mönstret innan du ger bort kitet. En mycket uppskattat present hur du än gör!

Pris: 499 kr

Köp här

2. Fotobroderi? Japp, it's a thing!

Din presentmottagare har säkert en fluffig fyrbent vän hen älskar mer än allt på jorden, eller ett speciellt minne från en resa? Ladda upp en bild på den fluffiga vännen eller resan i vår Foto Editor och köp som PDF eller som ett komplett korsstygns-kit med allt hen behöver för att brodera!

Pris från: 120 kr

Köp här

3. Presentasken 2.0 - tygpåse-kitet

Det härliga typåse-kitet i presentask-format innehåller allt din presentmottagare kan behöva för att brodera en riktigt personlig tygpåse. Presentkortet som medkommer kan man använda för att själv designa och köpa ett helt personligt mönster till sin nya, fina påse.

Pris: 399 kr

Köp här

4. Ge bort ett supersött smycke som hen kan pyssla med själv

Ett litet, msyigt och dekorativt smycke som kan personaliseras till oändlighet. Har du ett spillbitar, restgarn och en extra nål hemma? Sätt ihop ditt egna lilla DIY kit med denna hoop.

Pris från: 109 kr

Köp här

5. Ge bort ett helt landskap i korsstygn

Vi har väl alla den där speciella lilla platsen i vårt hjärta - det kan vara Härjedalen, Skåne, Norrbotten eller Närke. Oavsett var, så är detta den perfekta, personliga julklappen, som dessutom är enkel att brodera! Fin och dekorativ bonad för sommarstugan, lägenheten eller hallen.  

Pris från: 349 kr

Köp här

6. Presentaskar

Vet du inte helt vilken mönster som önskas? Inga problem! Köp ett startkit med garn, väv, nål, tillbehör och presentkort - mönstret ingår och kan köpas i efterhand!

Pris från: 429 kr

Köp här