New life

New life

New life

Du är redo för våren och känner att kan den inte bara komma nu? Men innerst inne vet vi att det tar ett tag tills jorden är redo och vi får skapa oss egen vårkänsla så gott vi kan. Vi vill unna oss något, förnya hemmet och göra oss redo för vad som komma skall – våren.

Det bästa är att du kan få vårkänslor hemma utan att behöva tänka på alla tips och råd du fått om hur du ska sköta tulpaner. Den här bonaden behöver bara lite kärlek i form av korsstygn och din tid, sedan sköter den sig själv. Hur bra är inte det? Så ta en dag då du längtar lite extra efter blommor och värme, sätt dig ner på din favoritplats och brodera en stund. Njut av lugnet, tystnaden och se hur din bonad och dina fina blommor växter till liv, kors för kors.

Får du feeling så kan du designa din egen bonad i vår designeditor. Där kan du välja motiv, typsnitt och färg på garn. Sedan kan du även välja mellan att beställa mönster som PDF, DIY-kit som innehåller allt du behöver för att komma igång eller helt färdigdesignad.

Beställ idag - vi skickar inom 1-2 arbetsdagar.Lovebomb
Lovebomb
Oh, whale
Oh, whale
Broderikit Aida – Oh, whale
Broderikit Aida – Oh, whale
249:-